WEDDING TIME! ♥

Jullie gaan trouwen en zoeken een...


📸 FOTOGRAAF

🎧 DJ

Foto's gemaakt door: Hoekelement Fotografie

...of allebei!

Neem meteen contact op en vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.


(+31)6 224 913 74

✉ info@tpjverhoeven-photography.nl

info@djzifiron.nl


Kosten, kleine lettertjes en mijn visie op bruiloften

"Een goede vakman is niet goedkoop en een goedkope vakman is niet goed."


Ik bied jullie niet het allergoedkoopste, maar het allerbesteJe koopt bij mij geen dienst. Je krijgt een ervaring.


1. Ik ben niet de allerduurste fotograaf en DJ die er op de trouwmarkt te vinden is, maar ik ben ook echter zeer zeker niet de goedkoopste. Als je daar wél naar op zoek bent vanwege een strak of klein budget: even goede vrienden, maar dan raad ik jullie aan om even verder te zoeken. 


2. Ik heb een jarenlange staat van dienst op het gebied van trouwen en voor de meeste bruidsparen is het de eerste (en enige) keer. Maak van mijn zeer uitgebreide ervaring maximaal gebruik en je hebt de helft van je bruiloft al geregeld. Anno 2023 heb ik bijna 25 jaar aan bruiloftservaring, maar ik doe maar zo'n 10-15 bruiloften per jaar. Dat is niet veel en dat is heel bewust. 


3. Mijn reputatie die voortkomt uit alle samenwerkingen in het verleden met alle bruidsparen die jullie voorgingen, is me heilig. De reden hiervan is dat ik zowel qua samenwerking als eindresultaat alleen naar het allerhoogste streef en voor mijn bruidsparen alleen voor het aller, allerbeste ga. Mijn bruidsparen hebben hoge verwachtingen die ik wil maar ook kan waarmaken. En ja, daar hangt een prijskaartje aan.


4. Ik kies altijd -zonder uitzondering- zelf mijn opdrachten uit en verkoop soms ook nee. Ik ben daar door de jaren heen ook zeer zorgvuldig in geworden. Dat wil zeggen dat ik niet zonder meer alle opdrachten aanneem. Bottom line: als wij uiteindelijk met elkaar in zee gaan, dan is dat omdat het volledig wederzijds is en dan wordt het sowieso een feest. Jullie bruiloft is voor mij geen werk, opdracht of product. Het is mijn missie.


5. Op mijn website staan heel bewust nergens prijzen. Voordat ik überhaupt iets over kosten, laat staan een offerte, ga zeggen, adviseer ik met klem om eerst alles op deze pagina's heel erg grondig door te lezen. Als het je aanspreekt: neem dan gerust (weer) contact op, want dan komen wij er zeker wel uit en uiteraard kunnen we altijd praten om te kijken of er tóch iets mogelijk is binnen de grenzen van jullie budget.


6. Er zijn genoeg bedrijven en mensen op de trouwmarkt die maar al te graag een graantje mee willen pikken van de welvaart die trouwerijen opleveren. En dit is de harde waarheid: bruiloften zijn 'big business'. Voor mij is de prijs is een formaliteit, een bijkomstigheid. Alle samenwerkingen met bruidsparen uit het verleden hebben mij namelijk geleerd dat bruiloften puur een kwestie zijn van gevoel en vertrouwen. Dat van jullie in mij, maar net zo goed andersom. Klikt het na het eerste gesprek voor iedereen? Dan zitten we goed en kunnen we met elkaar in zee.


Succes met de overweging en ik hoor graag van jullie als jullie eruit zijn.


Een liefdevolle groet,

Thushara Verhoeven

Powered by SmugMug Owner Log In