♥ TROUWFOTOGRAFIE • WEDDING PHOTOGRAPHER

"Yes, I do!"


Jij bent hard op zoek naar een trouwfotograaf óf jullie zitten ergens in het voortraject van jullie bruiloft en zoeken nog een topfotograaf die jullie speciale dag kan en wil komen vastleggen? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres.


Jullie trouwdag wordt natuurlijk een hele liefdevolle, mooie en unieke dag. Het is dan ook een dag die je écht niet opnieuw kunt doen. Dat wil zeggen: alles zal precies moeten gaan zoals jullie dat willen, want je krijgt maar één kans...

Untitled photo

Jullie bruiloft wordt natuurlijk een fantastisch begin van een mooi huwelijk en die vliegende start wil je natuurlijk nooit meer vergeten. Als professioneel en ervaren fotograaf is het mijn missie om jullie speciale dag tot in detail vast te leggen: precies zoals jullie het willen, helemaal in de vorm die bij jullie past en die precies laat zien hoe jullie als stel zijn... zonder poespas. Of juist met heel veel poespas. Niks is te gek en alles is bespreekbaar.


De combinatie van jullie als kersvers stel op je allermooist en gelukkigst, gecombineerd met mijn uitgebreide professionele ervaring, ontspannen werkhouding en de beste en nieuwste fotoapparatuur, zal automatisch leiden tot meer dan tevreden resultaten. Het is mijn taak om jullie 100% te ontzorgen en te ontstressen op dit gebied, zodat jullie je helemaal kunnen focussen op de écht belangrijke dingen op jullie bruiloft: genieten van elkaar en van jullie gasten.


Wat kost dat? • Juist omdat een bruiloft zo ontzettend persoonlijk is, werk ik niet met standaardpakketten en staan er geen prijslijsten op deze website. Reden: ik lever enkel en alleen maatwerk. Precies afgestemd op jullie wensen omdat elke bruiloft compleet uniek is. Die van jullie dus ook.


Mijn plan van aanpak? Voordat we over geld gaan praten, stel ik daarom het volgende voor. Ik bied jullie graag de mogelijkheid om een geheel vrijblijvende afspraak in persoon te maken op een datum, tijdstip en plaats van jullie keuze, gewoon om te kijken of het wat voor jullie is. Tijdens deze afspraak mogen jullie mij alles vragen en gaan we bekijken hoe we jullie speciale dag zo mooi en goed mogelijk vast kunnen leggen, binnen jullie budget en helemaal aangepast op jullie, jullie dag en gasten en alle mogelijke (in dat stadium waarschijnlijk nog globale) wensen. 


Mijn persoonlijke ervaring is dat dit oriënterende gesprek zeer fijn werkt voor zowel jullie als stel als voor mijzelf, omdat er geen druk op ligt. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we elkaar dan al eens gezien en in het écht gesproken en gedurende de maanden er naar toe zal het contact persoonlijk en de lijntjes kort zijn. Klinkt dat allemaal goed? Neem dan vandaag nog contact op via de opties op deze website (in het menu of via  e-mail of sociale media) en vraag naar de mogelijkheden! 


Ik zie je berichtje graag tegemoet. Veel plezier toegewenst met het plannen vooraf en sowieso tot ziens op jullie bruiloft.


Liefdevolle groet,


Thushara Verhoeven

TPJ Verhoeven Photography

Powered by SmugMug Owner Log In