♥ TROUWFOTOGRAAF

"I do!"


Ben jij op zoek naar de ultieme trouwfotograaf óf zitten jullie ergens in het voortraject van jullie bruiloft en zoeken jullie nog die ene topfotograaf die jullie speciale dag op professionele, informele wijze kan en mag komen vastleggen? Mooi! Dan ben jij bij mij aan het juiste adres, want jullie er op jullie trouwdag op zijn best, liefst en mooist opzetten is precies wat mijn bedoeling is.


Jullie trouwdag wordt natuurlijk een hele liefdevolle, hartverwarmende en unieke dag. Het is echter ook een dag die je niet opnieuw kunt doen. Dat wil zeggen: alles zal precies moeten gaan zoals jullie dat vooraf in je hoofd hebben zitten, want jullie krijgen maar één kans om het goed te doen...

Untitled photo

© TPJ Verhoeven Photography

Goed nieuws gelukkig, want er is geen draaiboek voor dé perfecte huwelijksdag! Die is namelijk voor elk bruidspaar anders. Er is één overeenkomst: deze ene dag is écht volledig van jullie samen.


Jullie bruiloft wordt natuurlijk een flitsend begin van een fantastisch mooi huwelijk en die vliegende start wil je natuurlijk nooit meer vergeten. Als professioneel en ervaren fotograaf is het mijn missie om jullie speciale dag tot in detail vast te leggen: precies op de manier waarop jullie het willen. Ik zet niks (overdreven) in scène en doe alles zo natuurlijk mogelijk. Zonder poespas... of juist met heel veel poespas, zolang het maar bij jullie past. Niks is te gek en alles is bespreekbaar.


De combinatie van jullie als kersvers getrouwd stel op je allermooist en gelukkigst, gecombineerd met mijn uitgebreide professionele ervaring, ontspannen werkhouding en de beste en nieuwste fotoapparatuur, zal automatisch leiden tot meer dan tevreden resultaten. Het is mijn taak om jullie 100% te ontzorgen, zodat de focus voor jullie zelf op jullie trouwdag op de écht belangrijke dingen komt te liggen: genieten van de dag, van elkaar en van jullie gasten.


"Wat kost dat?" is vaak de eerste -terechte- vraag die gesteld wordt na "Ben je op dan en dan beschikbaar?" Ik werk echter niet met openbare prijslijsten op mijn website of met standaardpakketten, juist omdat elke bruiloft zo ontzettend persoonlijk is. Ik lever enkel en alleen maar maatwerk dat precies afgestemd is op jullie wensen. Voordat we over geld gaan praten stel ik daarom voor dat wij eerst eens een geheel vrijblijvende afspraak in persoon plannen. Deze afspraak zal plaatsvinden op een datum, tijdstip en locatie van jullie keuze en dient om gewoon te kijken of het wat voor jullie is. Tijdens deze afspraak kunnen jullie mij alles vragen en gaan we bekijken hoe we jullie speciale dag zo mooi en goed mogelijk kunnen gaan vastleggen. Helemaal toegespitst op jullie en jullie bruiloftsgasten volgens al jullie mogelijke -in dat stadium wellicht nog globale en prille- wensen. 


Mijn persoonlijke ervaring met alle bruidsparen die jullie voor gingen is dat dit eerste oriënterende gesprek zeer fijn werkt. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we elkaar dan al eens gezien en gesproken en gedurende de maanden naar de bruiloft toe zullen het contact persoonlijk en de lijntjes kort zijn.


Klinkt dat allemaal goed? Neem dan snel contact op door te mailen naar info@tpjverhoeven-photography.nl of te bellen en vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!


Ik zie je berichtje graag tegemoet. Veel plezier toegewenst met het plannen vooraf en sowieso tot ziens op jullie bruiloft.


Liefdevolle groet,


Thushara Verhoeven

TPJ Verhoeven Photography


Zoek jij ook nog een DJ?

Powered by SmugMug Owner Log In